想要到新翠花園買樓用House730快捷又方便

香港市民想要到新翠花園買樓,其實不一定要馬上就去地產代理實體店諮詢,有一種方法能夠讓你足不出戶都可以瞭解到新翠花園有哪些筍盤。利用電腦或者手機APP,直接上House730平臺,任何靚盤筍盤都不會錯過。

眾所周知,香港人工作忙碌,如果要睇樓經常要等週末或者請假,House730上面雲集香港各類樓盤,包括有香港所有新樓盤,亦有二手住宅以及工商鋪,上面有相關樓市資訊,包括地產新聞、成交資料等等,説明你曾為精明買家或者租戶。

House730彙聚有業主以及大中小型地產代理樓盤,無論是買樓或者租樓,顧客可以根據樓盤價格、面積、房數等條件進行篩選,讓你更快找到心儀之選。上面所有資訊均為免費,配合VR睇樓,令你即使不外出,也仿佛在現場睇樓,不會錯過任何一個細節。所以,如果想要到新翠花園買樓,不妨先上House730自行格價,並且篩選出適合自己的買盤,然後再諮詢地產代理,到現場睇樓。比起每次代理商推薦樓盤都要約時間睇樓,顯然更加主動出擊,成功率更高。難怪越來越多的港人都開始變得更精明,懂得先上網站睇樓。

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*